lunes, febrero 21

AVUI, UNA DE 10 A 5:27 i A 5:00

... 13

Tot i que la idea inicial era de fer bici, sense saber ben bé perquè, en arribar al club m’he pujat a la cinta i... ale-hop !, m’he marcat una "cursa privada" de 10 quilòmetres, a ritme 5:27 els vuit primers quilòmetres i, com que se m’estava fent molt llarg, fent els dos darrers quilòmetres a 5:00, completant “la cursa” en 53:45.
Les cames, els pulmons i el cor han respòs força bé... però en acabar d’estirar, l’esquena ha tornat a donar senyals de vida en forma de “latigazo, que m’ha deixat grogui (i que encara em dura, i això vol dir sessió de Myolastan i Normulen abans d’anar a dormir). També m’ha semblat sentir un “despertar” del dolor de la cintilla iliotibial de la cama esquerra, però sembla que no passarà d’aquí. I és que, cóm es nota que tinc un gran repte per davant (la Marató) perquè, com sempre en aquest casos, les setmanes prèvies em surten tots els mals... que per sort desapareixen en el moment del tret de sortida el dia de la cursa.

Ara podeu jugar amb mí al joc de les, no ja set, sinó de la "ÚNICA" diferència:

La foto autèntica és la de baix; on està el jugador del Athlètic a la foto de dalt (que és la que, descaradament, ha aparegut al diari As avui ?).
Doncs, senzillament, aquest jugador hadesaparegut” !!! (per un error “infogràfic”)... quins collons !!!; els paios, amb un cutre “photoshop” han manipulat descaradament la imatge real -la de baix, on Alves i el "desaparegut" jugador basc estan en linea- “eliminant” al jugador basc per demostrar que “Alves está en claro fuera de juego”...
Ho sento, però això no te nom (bé, si que el te, però m’ho reservo...).

(C.Q.  342  32-186-156)
.

1 comentario:

  1. La foto a més, demostra que el Barça jugava contra 10 sense que al rival li haguessin expulsat cap jugador. Villarato!

    D'això en diuen periodisme? Que sempre ho vegin blanc, passi. Que vulguin que tothom ho vegi igual, si cal manipulant i mentint ...

    ResponderEliminar