miércoles, febrero 23

I AVUI UNS ALTRES 10 QUILÒMETRES ...

... 11
… en bici, però a ritme més tranquil·let que ahir; en principi només havia pensat en anar a fer estiraments (tinc ben “tocat” el isquiotibial esquerra) però finalment he fet aquests 10 quilòmetres i he recuperat els exercicis de reforçament de braços i de cames (... però sense “zancada”) i he estirat una molt bona estona. La “sortida nocturna per muntanya” l’han fet finalment en Per, la Maria i l’Albert.
M’he quedat una estona veient un partit del campionat de Catalunya (?) de softràquet; no acabaré mai d’entendre quan és “let” i quan “punt let”, que tants merdés porta durant el joc (és quelcom molt subjectiu i a criteri del qui arbitri el partit, que normalment -a aquests nivells nostres- és un altra jugador).

Última hora: gaire bé una setmana abans del que estava previst, demà ja ens arriben les samarretes del Tribanda runners !!! El “timing” ha estat perfecte, perquè així ja podrem “fer-nos amb elles” i sortir a córrer amb elles abans de la Marató (i així ja estaran suades i rentades pel 6 de març).   Ens duran sort, ja ho veureu !

(C.Q.  372  34-216-156)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario