domingo, marzo 11

Caminada-correguda matinal


Castell de Montjuic

Collons amb la gent... s’apunten a tot !.
A mi, la convocatòria per la “Caminada de l’Olimpisme” em va arribar via e-mail com a voluntari B-10 dels Campionats d’Europa d’Atletisme. Però pel que he pogut comprovar avui, hi ha molta gent que s’apunta a aquestes periòdiques caminades urbanes de “Barnatresc”.
Inicialment la sortida era entre les 9 i dos quarts de 10; i és així perquè, en aquestes “trobades per caminar”, no t’hi has d’apuntar: t’hi presentes i prou. I jo, que soc previsor i m’agrada arribar amb temps per aparcar a prop de la sortida, m’hi he palplantat abans de tres quarts de nou i coi ....ja feia estona que la gent havia engegat a caminar. Quan he pogut posar en marxa el Garmin des de la plaça de Sants (...la que tota la vida post-franquista havia estat per a mi, i per a la gent del barri de Sants, la plaça Salvador Anglada, mort a Can Tunis el 19 de juliol del 36 “por los rojos”, que deien ells). Bé, al que anàvem. Quan he trepitjat abans de les nou la Carretera de Sants per començar a caminar... ja hi havia gent arribant a Plaça Espanya !. I anant amb la meva cadència constant de pas quan camino (9 minuts/quilòmetre) he anat avançant gent, i més gent, i més, i més... Hem enfilat l’avinguda Maria Cristina, Fonts de Montjuic, i amunt, amunt, en direcció al Estadi de Montjuic i al Castell.
Com que finalment no ha vingut Marta (el recorregut, de forta pujada, era força exigent pels seus malucs) he aprofitat la sortida per fer un mix: he anat caminant a bon ritme fins arribar a les primeres rampes de la muntanya i, a partir d’allà, he decidit córrer muntanya amunt, un córrer-trotar constant fins arribar a dalt del Castell de Montjuic.
De baixada, també corrent, uns quants ens hem perdut per una mala senyalització en sortir de la muntanya enfront de les Piscines Olímpiques de Salts. Retrobat el camí -i ja tot sol, sense cap companyia al meu costat- he anat corrent, corrent, corrent fins arribar al Paral·lel. A partir d’allà, el tros més “urbà i avorrit”, amunt per Entença, Avinguda de Roma i Estació de Sants altra cop: 12 quilòmetres exactes, en 1:34:11.
Un matí amb força sol, gens de fred... Un matí per un ”entrenament diferent”.
Ara mateix, minut 37 de la segona part, Racing 0 - Barça 2. I no us creieu el que diuen: no substituirem a Pinto per en Sergio Ramos, tot i les excel·lents “parades” fetes ahir pel jugador del Madrid (...quin escàndol !).

No hay comentarios:

Publicar un comentario