martes, marzo 27

Després d’una Mitja Marató…

 
 
no és pot estar dos dies sense fer rés; així que cap al club que me n’he anat, a pedalejar en bici (… o és pedalar Joan ?) una estona; 10 quilòmetres en poc més de 27 minuts, però amb bona resistència dels pedals, amb una cremada de 212 calories. Uns estiraments.. i cap a casa.
Crec que “les discretes” em van anar bé per no acabar tenint sensació -i realitat- de sòleus adolorits durant i després de la cursa... però per contra em van provocar molèsties (en acabar, no durant la Mitja) als ossos dels talons; em diu l’Albert que és possible que sigui perquè amb aquestes noves Saucony “taloni” més perquè siguin una mica més altes de soles que qualsevol de les que he tingut abans (...i perquè si vas més a poc a poc, Txabi, talones més que quan vas més ràpid). No sé, hauré d’insistir; potser tot ha estat un miratge aquest diumenge mig maratonià.
(C. Q.  332  33-186-146)

2 comentarios:

  1. Comentari obligat! Ambdues opcions són plenament vàlides, qüestió de gustos. Ara, que això de pedalejar en bici és força redundant...

    Sóc de la opinió que unes sabatilles no s'acaben de provar fins que no portes amb elles ben bé un centenar de quilòmetres.

    ResponderEliminar