martes, marzo 13

Temps de raqueta


M’ha costat anar al club avui. Mentre arribava al trencall de la carretera per anar fins a casa, o bé continuar fins el club, anava dient-me a sobre la moto “sí”,“no”,“si”,“no”... per finalment acabar enfilant el camí del club. I com sempre, he pensat en fer una cosa (exercicis de reforçament de braços i cames) per acabar fent-ne una altra de ben diferent: com “en los martes de antaño”, després de moooolt de temps he tornat a jugar unes partides a soft-raquet; avui amb la combativa, incansable i hípercompetitiva Mercedes; però de poc li ha valgut avui: un aclaparador i incontestable 6-0 per mi (només en l’últim set m’ha fet més de 9 punts). I no content amb això, en acabar he pujat a fitness i he pedalejat uns altres 10 quilòmetres en 26 minutets.
Estic bé, em trobo fort, amb ganes de fer coses... energia positiva !. Anem pel bon camí.
Ara que, comparant la meva activitat esportiva amb la del l’any passat (i per culpa del accident i el “paron” forçat) el diferencial és considerable:

2011:   491  43-280-211  (preparava la Marató).
2012:   279  28-166-113

o el que és el mateix, d’un any al altre a la mateixa data he fet, transcorreguts ja 73 dies d'aquest any: 
- 15 dies menys d’exercici,
- he pedalejat 114 quilòmetres menys,
... i he corregut 98 quilòmetres menys.
Però, cap problema... anem fent.

Propera parada: córrer Mitja marató el dia 25. Per cert, la Marató ha canviat aquest any -per l'increment a 18.000 corredors d'enguany- el recorregut dels primers 12 quilòmetres, per tal d'anar per avingudes més amples (carrer Tarragona i en pujada, per anar "estirant" la cursa des de un bon principi) i també dels darrers 4 (acabaré fent tooooot el Paral·lel, en lloc de girar per Rda. Sant Pau i carrer Sepúlveda com abans).
(C.Q.  279  28-166-112)

No hay comentarios:

Publicar un comentario