miércoles, marzo 7

Diguem-ho ben fort...


(perquè, a més a més, és la pura realitat):

SER DEL BARÇA ÉS EL MILLOR QUE HI HA !.

I un respecte, si us plau, que el que jugava avui al Estadi era l’actual Campió d’Europa, el Barça i, amb el Campió d’Europa, juga el millor jugador del mon, el tres vegades consecutives “Pilota d’Or”. Un respecte.
  7-1  ... i poc més a dir, tret dels cinc (5) gols d'en Messi (cliqueu aquí per veure'ls).
Quans jugadors creieu que, en tota la història de la Champions (inclosa la Copa d’Europa “de firetes” que es jugava abans, en blanc i negre, a la prehistòria) han marcat 5 gols en un mateix partit ?: segons els merengons de Marca, cap jugador no ho ha fet en tota la història d’aquesta competició, la de la Copa d'Europa i la Champions.
Avui, abans del partit, encara m’ha donat temps per anar a córrer una mica al club... després de no haver corregut gens des de diumenge a la Mitja Marató (... 9 dies sense córrer !). Per no carregar massa les cames, després d’aquesta inusual inactivitat, m’he fet a la cinta un  3+1+1 , és a dir, 5 quilòmetres a diferents velocitats: els tres primers, suaus, a 5:27, un quart a 5:00 i el cinquè a 4:36, en 26:10 i una cremada de 432 calories. Divendres, si tot va bé, sortiré a córrer amb la colla. I és que la “meva” marató (el fet de córrer 1/2 marató de la marató del dia 25) s’apropa ràpidament: Ja només falten 18 dies ! 

(C.Q.  237  24-136-101)

No hay comentarios:

Publicar un comentario