miércoles, julio 18

Realment t'ha d’agradar molt...


… això de córrer, per sortir a fer-ho en una tarda infernal com la d’avui. Però és que avui és dimecres i els dimecres se surt a córrer sí... o sí.
i és que, per unes coses i per d'altres, des de dimecres passat en que vaig poder  sortir a córrer pel Retiro madrileny 
no ho havia pogut tornat a fer.
La tarda de la cloenda dels Campionats del Mon
Avui ha estat "en petit comité" : a dos quarts de vuit estàvem llestos per sortir a córrer la María, en Xavi, l’Albert i jo. El destí, l’habitual : el Parc Cervantes. La calor, inhabitual; i no només era la calor, era l’aire calent que corria, que t’ofegava. I és per això que ens ho hem pres amb calma (la Maria i jo al menys, perquè aquells dos han fet de les seves, “apretando de lo lindo”, tant a la anada com a la tornada). Pel que fa a mi, les darreres mitges per quilòmetre -en aquest mateix recorregut- havien estat de 5:07, 5:15, 5:19, 5:17... i avui he fet els gaire bé 8 quilòmetres en uns més que discret 5:27 (això sí, fent gaire bé el mateix temps -5 segons amunt, 5 segons avall- tant a l'anada com a la tornada) que, per la asfixiant calor que feia, tampoc ha estat tant malament...
Aquest divendres no hi haurà sortida -per a mi al menys- així que la temporada, a nivell de colla, s'acabarà la setmana següent; dimecres (Parc Cervantes) i la cloenda divendres per la Carretera de les Aigües, rematada, en acabar de córrer, amb l’habitual "cervesa de germanor" ben freda, al mateix bar de la Pl. Mireia.

(C.Q.  634  72-273-361)

No hay comentarios:

Publicar un comentario