viernes, julio 27

Sanseacabó !

Últim divendres de la temporada, i últim divendres corrent per la Carretera de les Aigües. L’únic objectiu d’avui eren "les birras" en acabar, al bareto de Pl. Mireia... i bona compta d’elles que hem donat.
Temps “enganyós” el que reflecteix el meu Garmin:
(http://connect.garmin.com/activity/203657721); no és fals, perquè no ho ha estat, però no contempla les meves tres “paradetes” caminant, d’uns 150 metres cadascuna, amb el crono aturat; una a l’anada, en arribar al pla on es troben els aficionats als avions teledirigits; un altra, ja a la tornada del pas elevat de Vallvidrera i altra cop al mateix lloc, i després una mica més endavant, en arribar “a la cadena”. Anava una mica "tocat" jo avui.
Tot i així, el resultat ha estat força engrescador per tancar la temporada: 6,300 quilometres, en 31:57, a una molt bona mitja de 5:04... en gran part per “culpa” d’en Per, que m’ha portat dos quilòmetres  -del 2 al 4- a un ritme de 4:40. Però li agraeixo (...tot i que això ha provocat els meus “parons” posteriors).
A partir d’ara, i fins al setembre, faré sortidetes “de manteniment”, per no perdre la forma, sobre tot pel meu tradicional “camí de la carena” a Sant Julià de Vilatorta, on hi aniré a petar a partir del 8 d’agost.
Va, deixem-ho aqui, que me'n vaig a veure la Cerimònia d'obertura dels Jocs Olímpics  "Londres 2012"
(C.Q.  668  76-291-377)... aquest és el resum final de temporada (gener-juliol) 


1 comentario:

  1. Moltes gràcies Toni, César, Albert, Txabi, Tomàs, Xavi i Per per deixar-me compartir aquesta darrera sortida amb vosaltres. Per a mi és un honor!

    Un més dels tios....

    ResponderEliminar