domingo, agosto 5

PEROGRULLO i les seves veritats ….


Avui no he corregut sol... "ell" estava
allà dalt fent-me "companyia".

Aquest matí (d’un llarg cap de setmana "de Rodríguez" total), i després de 9 dies sense sortir a córrer, m’he arribat fins a la Carretera de Les Aigües per fer el recorregut des de La Font dels Maduixers i fins a la Font del Mont; 3,300 quilòmetres fets a una mitja de 5:06 que, pels dies que feia que no corria, per la hora que era -les onze del matí- i amb la “solana” que queia, no està tant malament.  De tornada m’ho he pres amb filosofia i amb el cap fred (és un dir...) i he anat trotant,a bon ritme, durant els primers 2,300 quilòmetres (la calda que fotia era considerable, i les zones ombrívoles son molt escasses en aquest tram), guardant-me per fer el darrer quilòmetre corrent  a ritme Per del altra dia”: l’he acabat fent a 4:19 (tant cofoi com estava jo...i les noies de la Marató Olímpica de Londres estan fent -al quilòmetre 29- promitjos de 3:06 !).
I és que és de “Perogrullo”: és una bestiesa sortir a córrer a aquestes hores del matí el mes d’agost.
I una altra “Perogrullada”: com més entrenes, amb més regularitat, millor li va al teu cos; i això d’haver-ho deixat durant 9 dies no ha estat una gran idea que diguem...Però volia provar què tal anava el peu (continuo sentint molèsties abans de córrer i després de fer-ho, però no mentre ho faig). Veurem què tal em va a partir de la propera setmana corrent per la carena fins a Puig-l’Agulla o fent El Camí dels Molins, allà pels voltants de Sant Julià de Vilatorta.
Ja s'ha acabat; quin espectacle que son La Maratò i els seus màgics 42,195 quilòmetres ! : avui, durant un munt de quilòmetres, han anat 4 atletes en grup... fins que arribades al quilòmetre 41, Gelana (Etiòpia) “ha pegao el hachazo” i ha deixat enrere a Jeptoo (Kenia) i a la russa Arkipova (agradable sorpresa "blanca" avui entre tanta africana veloz)... deixant molt despenjada a Keitany (l'altra corredora de Kenia): per Gelana, medalla d’or  i record olímpic sota la pluja (al principi). Les  atletes de Kenia hauran de continuar esperant...
(C.Q.  671  77-291-380)

No hay comentarios:

Publicar un comentario