miércoles, enero 30

Escalfant motors…


QUATRE (4)       Després de 10 dies sense córrer ni un sol metre, per culpa de la punyetera esquena, avui per fi m’he posat les sabatilles i he sortit a córrer amb la colla; bé, és un dir, perquè com que anava just de temps, el que he fet ha estat sortir corrent des de casa i fins al Club, a Can Mèlich. He pogut entrar i saludar a gent que ja feia 7 mesos que no veia. Avui “la colla”, però, ha quedat reduïda a en Pau, en Ramón i jo (...i és que, un Madrid-Barça, “frena” molt a la gent pel que es veu). I el recorregut que hem fet, per variar una miqueta, ha estat sortir del Club i, en lloc d'anar fins a la benzinera i carretera Reial, hem anat pel carrer Major amunt, en direcció al Cole Alemany i continuat pel falso-llano fins al final de dalt de l’avinguda; jo allà ja he tirat cap avall i cap a casa, i crec que en Pau i en Ramón han tirat cap a Sant Joan de Déu.
Han estat poc més de 6 quilòmetres, però exigents -i més després de tants dies inactiu- fets a un més que respectable ritme de 5:17, que és del que es tractava,“d'escalfar motors” de cara a diumenge i comprovar què tal responia l’esquena; doncs bé: tot i que en arrancar a córrer he sentit una intensa molèstia a la cara interna del final de la natja i el neixament del isquiotibial (de la cama esquerra, és clar) un cop ja en calent ha desapregut; i pel que fa a l'esquena ni corrent, ni ara ja en fred, sembla que s’hagi trencat la treva; veurem si m'aguanta així fins diumenge.
Com ja deia jo avui a les xarxes socials, el bo d’en Bono i els seus músics actuen aquesta nit, d’aquí a menys de mitja hora, al Bernabeu: U-DOS
 
(C.Q.  56,2  8-0-56,2)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario