jueves, enero 31

Premonició…?


TRES  (3)   Avui he rebut un mail de l’organització de la Mitja Marató de Granollers comunicant-me que el meu número de dorsal pel diumenge serà el...
  5001  
50 01... serà una premonició del temps final que faré ?.
 
Si així fos, i acabés la Mitja en un temps de 1:50:01 seria per a mi nova MMP, millorada en 3 segons (perquè ara és de 1:50:04). Sí, ja sé, els que no correu direu :
-¿ tres segons ?, ¿ tant de soroll per 3 p.... segons ?
Però és que, corrent, cada segon esgarrapat és una victòria!.

Avui falten 3 dies... milloraría en 3 segons. Será ja el tercer cop que la correré. 
Casualitat... ? Premonició... ?. La numerologia, la cabalística, no te fi si t'hi poses a pensar-hi.
Però jo en vull més. Tot i no haver-la preparat com cal, i que per culpa de la punyetera esquena -que em manté la seva particular treva- no hagi tingut continuïtat en les sortides a córrer en tot el que va d’any, i que hagi acumulat molts pocs quilòmetres, crec que podré fer un bon temps, un temps del que sentir-me orgullós, un temps de...   1:49 i poc  ?.
 
Demà, baixant de Ribes de Freser, passaré a recollir el dorsal per Granollers (espero que no es confirmi que el mal d'esquena me'l provoca el anar en cotxe, perquè demà seran prop de 300 quilòmetres, a dos dies de la cursa). I també recolliré el dorsal d'en Gerard -que finalment, però, no la podrá córrer- i el de la Núria: i és que aquests any no es pot recollir el mateix diumenge (...que, com diria la Merkel, és una "grossen putaden" per un munt de gent). 
Ja falta menys.  Ánims, Txabi !
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario