lunes, enero 7

Txabi returns…


Després de 7 dies sense calçar-me les sabatilles i de no córrer ni un sol metre, i després del meu “trancazo expréss” (ben resolt) i del darrer mega-àpat (ahir) d’aquesta bogeria d’àpats nadalencs que va començar el 23 de desembre, avui m’he decidit/obligat -sí o sí- a sortir a córrer. He buscat fer més distància i resistència que velocitat, i he improvisat el recorregut sobre la marxa, que -finalment- ha estat:
Casa-Font del Cervantes-creuar el Parc Cervantes-enfilar Diagonal avall fins a Avda. Pedralbes-pujar amunt, amunt, amunt fins a La Creu de Pedralbes (d’una tirada, sense aturades)-Carretera d’Esplugues-Font del Cervantes-pujada fins a casa. Total, 6,5 quilòmetres a ritme promig de 5:12 que tenint en compte el llarg i perllongat i constant desnivell de l’Avda. Pedralbes -que fa baixar, i força, la mitja- no està gens, però que gens malament, i menys amb els antecedents d’inactivitat de 7 dies dels que venia. He patit... però runner que no pateix, no és runner ni és rés !.
- Noticia “fresca”:
han canviat el recorregut de la Marató de Barcelona. S’han carregat el emblemàtic pas per Les Rambles (suposo que per motius de seguretat, encara que, sent ja el km. 40, la marató en aquell tram ja va moooolt estirada).
- Noticia ja “coneguda” abans de saber-ne el desenllaç:
“El chico de las pelotas de oro” s’ha tornat a sortir amb la seva i, per primer cop, un jugador guanya 4 pilotes d’or i -a sobre- de manera consecutiva... i això que només té 25 anys !. Abans de penjar les botes, segur, li cauran una o dues més.
- Noticia “te repites más que el ajo y esto ya huele”:
Madrid presenta, altra cop, candidatura a uns Jocs Olímpics; aquesta vegada pels de 2020. El proper mes setembre els hi tornaran a donar una altra bofetada! (... i ja en van). ¿Caldrà que els hi recordin que som un país arruïnat, o els deixaran fer el ridícul fins el final, amb "la pasta" que val tot això abans de -fins i tot- ser nominat ?

(C.Q.  11,5  2-0-11,5)

No hay comentarios:

Publicar un comentario