martes, febrero 12

“Diga 33…”


Bé, sembla ser que m’ho he agafat amb ganes: diumenge cursa, dimarts sortideta de 5 quilòmetres des de casa fins a La Creu de Pedralbes i tornar: a ritme promig de 5:09 en 25:38 minuts. Del que es tractava era de començar a acumular quilòmetres a les cames, agafar resistència, i no caure en la temptació d’anar deixant passar els dies sense sortir a córrer, ara amb una excusa, ara amb una altra.
No anava avui gaire fi de cames, però he intentat anar a un ritme constant, tant a l’anada com a la tornada; m’ha anat de conya -com a motivació extra- el veure, a la llunyania, a un veí una mica abans d’arribar als Tres Molinos, ja de tornada a casa, perquè m’he esforçat en enxampar-lo, posar-me al seu costat i tenir el plaer de poder-li dir, molt "sobrao":
-“Hasta luego, Lucas...”
i allunyar-me d'ell, allunyar-me, allunyar-me.... Són d’aquelles coses que, quan corres sol, t’ajuden a trobar una motivació que trenqui la monotonia de la solitud de corredor solitari com soc jo.
33 dies... el compte enrere per la Marató de BCN ja no hi ha qui el pari !.
Per cert, avui és el cumple de “la Moli” la de....
www.cosasqmepasan.com   Aquest és el seu addictiu blog: cliqueu i, si hi entreu un cop, ja no podreu deixar d’entrar-hi CADA dia: crea adicció, una irrefrenable addicció; esteu avisats.
El d’avui és un cumple molt especial per ella: avui en fa 40, però a ella tant se li en fot: la Moli és jovial, vital, divertida, intel·ligent, llesta (que no és el mateix), impulsiva, devoradora impenitent de llibres, amant de tot el que envolta la II Guerra Mundial -però sense arribar al "frikisme"- enginyosa, "Bruce-addicte" fins a la malaltia, punyent, apassionada del que li agrada, bona “comptadora de coses” ...es fa estimar encara que no la coneguis (que no és el cas). Jo avui no li he pogut fer un “caminito de chuches” -que a ella tant li agrada, fer i rebre, pels aniversaris- així que, per compensar-la en la distància, el meu “caminito” del entrenament d’avui al vespre, de fa una estona, va per ella.
Per molts anys, Moli.   
(C.Q.  91,3  11-0-91,3)


 

1 comentario:

  1. Un millón de gracias Txabi...de verdad que no me lo esperaba y me ha hecho muchisima, muchisima, muchisima ilusión...

    Besos!!

    ResponderEliminar