miércoles, febrero 6

Tercer dia de recuperació…

 
És que això és el que te l’edat: que cada cop et costa més recuperar-te dels esforços. Avui, tercer dia post-mitja, i “ya me siento las piernas”; bé, la veritat és que me les he sentit, i de quina manera, des del primer moment en acabar la cursa perquè el dolor, al sòleus sobre tot, ha estat considerable des d'aleshores i ben bé fins a mitja tarda d’avui. I ha estat per això -per la millora-  que m’he plantejat, fins i tot, el sortir a córrer avui. Però ja vaig coneixent sobradament el meu cos, i sé que haurà agraït que...
... potser ho deixi fins demà
(tal com deia la lletra de “L’Empordà”, dels Sopa de Cabra). Així doncs, sortiré a córrer una estona demà dijous; i diumenge participaré a la “BDN Running-2ª edició”.
 
En acabar la cursa, me’n aniré corrents -és un dir- cap a Can Barça, a fotre'm unes escopinyes i un vermut a la llotja, perquè el partit de diumenge al Estadi és a l’hora del aperitiu (12,00).
El que ja no passaré, mai més, és fred abans de començar les curses, en els llargs minuts previs a les sortides: dilluns ja vaig poder anar a recollir la jaqueta Tribanda Triatló. Xula, eh?.

No hay comentarios:

Publicar un comentario