sábado, diciembre 13

AQUESTA NIT... DERBY !!!



Ahir, dia de descans; dijous va ser “dia de sèries” com ja us vaig comentar. I divendres em tocava descansar perquè la setmana passada, la setmana “post Jean Bouin”, vaig voler fer-me el valent i traçar-me, i dur a terme, un pla de treball com si no hi hagués hagut cursa... i vaig arribar a divendres fet “misto”.

I, noticia !!! avui per la tarda no hi aniré sol al Club: m’acompanyaran la meva dona, la Marta, i la meva filla gran, l’Andrea. Elles, que actualment i des de ja fa temps no fan absolutament res d’esport, no son sòcies de Can Mèlich; però aprofitaré els “vals-obsequi” que ens ha donat el Club “perquè ho provin”, per tractar de convèncer-les de que s’hi apuntin. Però molt em temo que mentre jo repeteixi altra cop la meva sessió de sèries, elles que no passaran de la zona d’aigües, del SPA: sauna i jacuzzi. Bueeeno... es un primer pas.

¿ I perquè, una tarda de dissabte, “castigar-me” a sèries ? doncs, està clar: aquesta nit es LA NIT, la nit del derby, aquesta nit hi ha partit... i quin partit !!!. I clar, em calia calmar la tradicional i lògica excitació davant la possibilitat d’apallissar als blancs i deixar-los a 12 punts !!!. Com sempre, aquest es un partit especial, ja estiguem nosaltres bé o ho estiguin ells. Tot sembla indicar que, aquest cop, els passarem per la pedra ben passats; però com diuen els savis filòsofs del futbol (els jugadors i entrenadors): “el futbol es asín...”, “la pelota no ha querío entrar...”, “fútbol es fútbol...”.

A poc mes de sis pel començament del partit, el meu pronòstic: 4-1 (però... a que estaria bé un 6-2 ?).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario