lunes, mayo 25

CINC HORES, TRENTA TRES MINUTS i TRENTA SET SEGONS... !!!

.
Què fort !!!.
Aquest és el temps, oficial, que va fer ahir l’Albert a la seva “Half Challenger Barcelona -Maresme”.... cinc hores i mitja !!! quina passada i més sent la primera (el guanyador, que deu ser un animalot, ho va fer en quatre hores i un minutet...).
I es que no estem parlant de fer “quatre cosetes per passar l'estona un diumenge al matí”, no... del que parlem és de fer:
- 1.900 metres nedant a mar obert, (ho va fer en 39'26'' ocupant la 835ª possició)
- 90 quilòmetres en bici (en 2h 45'02'', sent el 948 é ... aquí va perdre una mica de temps...) i, per acabar de rematar-ho,
- una mitja marató corrent, amb els seus 21 quilòmetres i pico corresponents (fent-ho en 2h 01'04'', enlairant-se i recuperant possicions, el 874 é).

Amb el dorsal 805 (com el d'un model de furgoneta Peugeot) l'Albert es va classificar finalment en una molt brillant 849ª possició de la general i en el lloc 205 (mira, com un altra Peugeot !) dins de la seva categoria.
I us direu: Quina bestiesa estar tanta estona "ballant la baldufa" !!!, no ?. Doncs llavors... què en direu dels 353 paios/paies que ho van fer en més de sis hores ( i 66 d'ells en més de set hores). I el que es va “emportar la palmava ser darrer classificat que ho va fer en ...
8 hores, 17 minuts i 14 segons.
No us canseu només de llegir-ho ?. Jo sí.
Enhorabona i felicitats, Albert !!!.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario