jueves, mayo 28

QUIN ESTRI MÉS IMPORTANT…


Us heu fixat en ells ?. Què senzills, “què simplons”… però ai de tu que, quan vulguis obrir una llauna, no en tinguis un a ma. La seva senzillesa el fa imprescindible. I crec que és just reconèixer la labor, impagable, d’en Samu, del nostre Samuel Eto’o, el nostre “obrellaunes” particular.... Quans partits, quantes “llaunes” ens ha permès obrir en els partits d’aquesta Lliga ?. I sembla que no recordem qui va obrir la “llauna” del Arsenal a Paris 2006... i qui va obrir la llauna del Manchester United ahir a la nit.
Va per tu, Eto’o...el nostre impagable “obrellaunes” (encara que amb la boca tancadeta estaries molt millor la majoria dels cops...).

Avui he arribat amb “flato” al Club... no em pregunteu el perquè, així que, de córrer rés de rés. El que he fet ha estat 15 quilòmetres en bici a molt bon ritme i una bona sessió d’estiraments.
Per cert que ahir, en anar-me’n a dormir, me’n vaig adonar d’una anomalia: m’he trobat un bulto (de la talla d’un pèsol) a l’aixella dreta. No em fa mal si no me’l toco, però m’amoïna. Demà mateix trucaré al dermatòleg de l’Andrea a veure si m’ho pot mirar abans de que vagi a més... (igual es només un furóncol, però no en té la pinta, així que davant el dubte, revisió immediata).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario