lunes, mayo 11

NO ES POT DIR BLAT . . .

.
Què n’és de savi el refranyer català !.

Perquè ahir ja estava tot preparat, amb el Camp Nou a tope i amb la Plaça Catalunya (amb pantalla gegant inclosa) plena a vessar; tot per poder celebrar ja el “primer dels tres festorros de maig”... i ningú se’n va recordar de que els partits duren quelcom més de 90 minuts (i mira que en teníem una molt bona, i recentíssima, experiència !!). Així les coses, si el 93 va ser un minut de glòria a Stamford Bridge... el 92 del partit d’ahir contra els de La Plana va ser un autèntic xàfec d’aigua freda (se’m va venir al cap la imatge de La Cibeles rodejada de tanques per evitar els excessos en les celebracions dels “merengones” després de la victòria -completament segura- del partit de dissabte al Bernabeu... sí, sí, aquell del 2-6). Per tant, recordeu-ho:

No es pot dir blat fins que no està al sac i ben lligat !!! (o el “no vendas la piel del oso antes de cazarlo”, en la seva versió “mesetaria”...).
Que ens serveixi d’experiència aquest dimecres... i el 27, dos partits que, gaire bé segur, haurem de jugar sense “Loputogusiluz”, que ahir es va “trencar”, en la que ès la seva tercera lesió muscular de la temporada... recoi !!.
Per cert, felicitats al Marco pel seu disseny del logotip dels “Tri-Banda”... es bo el paio; s’hi podria dedicar i tot. I parlant dels Tri-banda: no crec que finalment em compri el maillot d’una sola peça (ben xulo, per cert) que s’han encarregat, i que ahir ja varen estrenar: ja no tinc ni edat, ni cos, per certes indumentàries.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario