martes, mayo 26

ES VAN ACLARINT LES COSES…

Rés no és perquè sí, tot té una explicació, un perquè. Veureu.
Quin número de cursa -de les meves de 10 quilòmetres- diríeu que era la Cursa de Cardedeu, la de ”la pájara”... ? (començant comptant com la nº 1 la dels “Nassos 2007” i comptant també la Mitja Marató ). Doncs està clar: ERA LA NÚMERO TRETZE !!!. El que jo dic, rés no és perquè sí.
Avui he arribat tard al club, però tenia que anar-hi per felicitar “in person” a l’Albert per la seva “matxada” de diumenge. Dit i fet i, com que tenia poca estona (volia arribar d’hora a casa) he fet una "sèrie exprés curta" de les meves: arrancant a la cinta directament fent 1 quilòmetre a 13, 500 metres a 11 i el darrer quilòmetre a 14. Proper objectiu: haig de poder aconseguir (en un mes) fer una sèrie complerta de 5,5 quilòmetres de intensitat 1-13 / 0,5-11 / 1-14 / 0,5-11 / 1-13 / 0,5-11... i acabar-la amb 1-14 (i fer-la, al menys, un cop a la setmana). En quant ho aconsegueixi, i vegi que “no la palmo”, hauré guanyat en resistència i velocitat punta.
Ara son ja les 23,25 hores. A aquesta hora, demà al vespre ja haurà acabat tot. I espero que requetebé pels nostres interessos. Recordeu: Barça 2 – Manchester United 1 (però ells marcaran primer... per “acollonir-nos” una miqueta).
“...anónimos y desterrados en el ruidoso tumulto callejero con los vientos en contra va el ciudadano, los bolsillos temblando y el alma en cueros. Rotos y desarraigados. Hablando a gritos, golpeando los adjetivos precipitadamente, asfixiados en los humos y en las gestiones, se cruzan y entrecruzan, sordos e indiferentes, a salvo en sus caparazones. A quién le importarán tus deudas y tus deudores o los achaques de tus mayores…” (JMS-Ciudadano, 1978)
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario