miércoles, septiembre 2

JA SOM UNA MICA MENYS “RICKYS”….


... (perquè ens ha costat una "pasta"), PERÒ JA TENIM EN RICKY RUBIO !!!

Sincerament jo no crec que n’hi hagi per tant; però el cas és que ja el tenim amb nosaltres, amb el 9 a l'esquena.
D’això se'n diu AUSTERITAT !!!, en paraules del de “... al loro, que no estamos tan mal”; doncs està clar que ell i jo no compartim el mateix criteri lingüístic, vist el que finalment hem pagat tant pel Ibrahimovic, com pel central ucraïnès de nom impronunciable (el nou “Hleb” d’en Guardiola d'aquest any) i ara, per en Ricky Rubio, que és tot un récord europeu... i tot un "baló d’oxigen" pels pobres de La Penya, tot sigui dit.

I és que, cóm se’ns omple la boca de vegades ! i total per acabar semblant això una recreació de la vella fábula d'en Samaniego “La zorra y las uvas”, que deia que no se les menjava perquè estaven verdes; què coi ! no se les menjava perquè no hi arribava !!!; doncs nosaltres, el mateix:

-Nosaltres no som de gastar-nos aquestes burrades, ni de “rebentar” el mercat...

... quan el que realment ens passa és que, com que no havíem fet els deures en el seu moment (i parlo ara del inútil d’en Txiqui) ara no podíem pagar el que se’ns demanava, en veure els “venedors” les nostres necessitats de “comprar”; però, ai ! en quan se’ns ha posat a tret alguna peça.... pum-pum!. I gastant-nos “un pastón”. I, a sobre, els que han marxat no ens han aportat diners... com sempre, els hem “regalat(Txiquiiii, collons, què fas durant tot l’any...? inútil !!!).

Colla d'inútils tots plegats... !.
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario