domingo, septiembre 20

A PUNT DE SORTIR A CÓRRER...

És un quart de vuit del matí; ja fa estona que l'esmorzar habitual m'ha “espavilat” (però cóm em costa, només llevar-me, fotre'm unes torrades amb pernil dolç, el suc de taronja, el plàtan i el cafè -doble- amb llet amb mel i els cereals). És el ritual habitual de cada cursa.
Ara, veient la tele amb el só ben fluixet, m'he adonat de que la cursa és a les 09,30 (creia que era a les nou); i també he vist els 5 golets del Barça del partit d'ahir (5-2) enfront l'Atlètic de Madrid, gols fets pels quatre jugadors de la foto (en Messi, 2); però ens podríem haver estalviat la segona part, la veritat, després del excel·lent primer temps (4-1).
Recordem: temps a batre a la cursa d'avui: 52,44... però -sobre tot- baixar de 50 !. D'aqui a 20 minutets... som-hi !.