martes, septiembre 29

QUE VENEN ELS RUSSOS …! ! !

.
Encara recordo aquell matí, ja llunyà, en que en arribar a la Bodega Montferry del carrer Sepúlveda -i per fer conya, tot i que no havia vist la nit anterior el partit ni en tenia ni idea del resultat- vaig dir-li al Josep:
- Posa’m una “ensaladilla rusa”.
I es que la nit anterior, a la Champions, havíem jugat contra el Dinamo de Kiev (partit fàcil, fàcil)... però sense tenir en compte que a la nostre porteria jugava la “starlette” d’en Vítor Bahía !. Total, que en Shevchenko ens va fotre un hat-trick... i eliminats de la Champions d’aquell any; aquell paio, el portuguès Vítor Bahía, ha sigut l’ùnic capaç de fer-me marxar del Camp Nou (emprenyat, molt emprenyat i maleint-lo) molt abans de que acabés un partit... i quin partit ! justament el d’en “Pizzi macanudo”, en la eliminatòria gloriosa de la Copa "del que te dije" contra l’Atlético de Madrid (i es que després de la seva enèsima “cantada”, la del últim gol del Atlético -i amb lo que ens havia costat remuntar el partit que en Pantic ens havia posat tan muntanya amunt fent-nos a casa nostre QUATRE gols- n’hi havia per matar-lo... o no ?).
Aquesta nit altra cop els mateixos russos, i altra cop (amb uns anyets més a sobre, això sí) en Shevchenko. Esperem però que avui, en ctor Valdés no es transfiguri en un nou Vítor Bahía...

Ah... i en “Murphy” ha tornat a aparèixer: ahir ja vaig demanar hora al traumata pel dia 14... i avui ja no em fa gens de mal el genoll; no he corregut, però sí que he baixat fins al pàrquing de casa per les escales... i no he tingut cap molèstia. Aquesta tarda, al Club, “em provaré” una mica a veure què tal reacciona el genoll (què bé si pogués córrer la Cursa de la Barceloneta...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario