lunes, septiembre 7

SETMANA D’INICI DE TEMPORADA DE CURSES !

.
Dilluns 7 de setembre (dia en que vaig “pronosticar” que naixeria el nano de la meva companya de feina Irene i son ja les 14,50 i no en tenim notícies...). El proper diumenge, a dos quarts de deu del matí, primera cursa de la temporada: els 10 quilòmetres de la XIV Cursa Atlètica de la Festa Major del Poble Nou.
Sensacions? Dolentes, la veritat; suposo que serà qüestió d’anar agafant ritme de competició, i això només s’assoleix corrent i corrent. Tot i que, coneixen cóm m’agrada la competició (que no els entrenaments), igual m’emporto una sorpresa i faig un temps més que acceptable. No sé, ja veurem.
Cap de semana “amb familia política” gaire be al complert a Sant Julià, fent la bestiesa -ahir en tornar- de tornar amb la moto... amb pantalons curts i xancletes ! des de Sant Julià i fins a Barcelona !!!. No, si fresquet ja hi anava, sí... però en cas de caiguda haguéssim rigut d’allò més.
Avui quan surti intentaré seguir el “pla d’entrenament setmanal” previst, així que faré 7 quilòmetres (encara que no crec que els aguanti) a ritme més o menys de 12,5-13-13,5-12,5-13-13,5.... en sèries de 500 metres. Demà, els 5 quilòmetres amb bici i els quatre partits de soft-ràquet amb la Susanna; dimecres altra cop la sèrie de 7 quilòmetres; dijous exercicis de cames, braços i abdominals; i divendres sortida amb els runnners... (crec que aquest divendres ja n’hi haurà). Aquest és el pla: veurem si finalment es materialitza.
Bye !

No hay comentarios:

Publicar un comentario