martes, marzo 23

AVUI, COM NOU !

.
El dia d'ahir, dilluns post mitja, dedicat al descans total i al cuidat del maltret cos. Per no fer, no vaig ni escriure en el blog.
Pel matí, vaig anar fent passar les hores entre la reclamació de la multa al RACC i anar a preguntar preus de cotxes, per si em dona per canviar-lo. I feia temps perquè a la una m'esperava al Club la Lourdes pel massatge a les cames. Quin error, quin gran error !. Hauria d'haver-me esperat a avui o a demà per a fer-me'l, perquè ahir encara tenia la musculatura engarrotada, adolorida, i el massatge va ser tot un suplici. Però, “a lo hecho, pecho”... i avui, un dia després, els resultats són excel·lents. A més a més, per la tarda, vaig tornar a anar al Club per a una llarga sessió de sauna relaxant i quedant-me després força temps mig endormiscat en una gandula a la zona d'aigües...
Com que avui em trobava be, m'he apropat altra cop pel Club per fer una estrona de bici, estiraments generals i específics “p'a los dos tocacolloni” i exercicis de braços. I ara mateix em trobo perfecte, sense cansament, ni agulletes, ni dolor (ni al piramidal ni al isquiotibial, els dos que des d'ara anomenarem com els “tocacolloni”). El dolor/molèstia en aquests dos és com el Guadiana: que apareix i desapareix.
Avui s'ha confirmat que aquest cap de setmana marxem a França "amb els del cau" per a la sortida pel bosc amb raquetes de neu, sortida reiteradament aplaçada any rere any; la Marta no podrà venir perquè ahir esquiant es va fer mal en una cama (rés important) i -a més a més- aquest cap de setmana és el Mercat del Ram, i ja sabeu com són els viguetans amb les seves coses...
Al·lucinant: ja estan esgotades les 18.000 inscripcions per a la Cursa dels Bombers del 18 d'abril !!! No han durat ni 20 dies. Les inscripcions ja s'han tancat avui. “Camarón que se duerme, se lo lleva la corriente...” diu la dita.
Operació “Camino del Bernabéu”...
Avui he fet 10 de quilòmetres en bici.
Així que ja porto 10 + 21,097 de diumenge + 0 d'ahir = 31,097 quilòmetres (estaria ja a punt d'arribar a Esparreguera, la terra de l'Albert). Ja “només” me'n falten 578,903 quilòmetres per arribar-hi.
Portem ja 3 dies “d'operació”, o sigui que -segons el pla de quilòmetres/dia traçat-, hauria de portar ja fets 29,046 quilòmetres. Avui encara acabo el dia amb un superàvit de 2,051 quilòmetres. Però demà la cosa pinta malament... perquè juga el Barça ! (però faré els quilòmetres del dia de modo “virtual”... és la avantatge que té el posar-te tu mateix les regles del joc, no ?.).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario