miércoles, marzo 31

PARTIDÁS... !!! (durant una horeta).

Cóm m'agrada equivocar-me... Estava convençut de que avui perdríem per 2-1 (però que passaríem a semi-finals, guanyant, i bé, el partit de tornada de dimarts). I tot perquè en Slatan li ha dedicat dos gols als seu admirador nº 1, l'Albert (merda !.... acaba de marcar Cesc el segon gol, de penalty més que dubtós). I és una llàstima, perquè ens hem passejat triunfalment durant una hora... però després ens hem "engronxat i adormit" i ens hem deixat empatar un partit que teníem al sac... però ja es veu que no ben lligat. Encara falten uns minuts... per lo bó i per lo dolent. A veure cóm acaba finalment això.

S'ha acabat: empat a 2, un resultat que hauríem signat tots abans de començar, però que ara mateix -tal com ha anat el partit- ens deixa "cara de tontos"...

Canviant de tema; mantinc el "bonus de quilòmetres", perquè avui -contra el que tenía previst- sí que he anat al club. He fet només una "estirada de cames", fent 3 quilòmetres a ritme constant de 5' i estiraments.

Objectiu: "Camino del Bernabéu":
Ja estem "només" a 499,962 quilòmetres "del camp dels merengones". Per poder continuar anant en la línea de lo previst, demà hauría de fer 6,043 quilòmetres. Ja veurem.
...

No hay comentarios:

Publicar un comentario