viernes, marzo 5

JA NOMÉS FALTA UN DIA !

.
Amb amenaça de pluja per diumenge i la certesa de que fotrà fred, força fred... un dia més i ja tenim a sobre la Marató de Barcelona.
Per "preparar-la", avui he fet un “extra”: acabo d’arribar del club de fer-me un massatge a les cames amb la Lourdes; feia dies que l’Albert em deia que ho fes si es que sentia les cames tan “pesades” i, realment, les tenia i me les sentia així. I aquest matí he trucat al club, al Edu, perquè em digués cóm reservar-me hora per avui mateix i amb qui podria fer-ho i, sens dubte, m’ha recomanat a la Lourdes que, un cop “catadas en mis propias piernas”, puc assegurar-vos que te unes mans divines tot i que m’ha dit que, per un altra cop, no em faci el massatge tan a sobre de la cursa (per anar bé, hi hauria d’haver anat ahir) i és per això que l’Albert m’ha dit que li digués que tenia la mitja marató diumenge, per tal de que no “en castigués massa”.
Demà dissabte descans total, amb la tarda repartida entre la meva Lisbeth Salander, visita a Diagonal Mar i partit del Barça amb soparet a casa d’en Nacho... i adormir d’horeta que l’endemà hi ha cursa !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario