martes, marzo 9

THE DAY AFTER de... “LA GRAN NEVADA”.

..

Collons amb la neu d’ahir !; i mira que estaven tots avisats i requeteavisats però finalment, com sempre en aquests casos… EL CAOS !. No entrarem en detalls, perquè n'hi ha a patades... Però el tema de la desinformació és vergonyós (si no hagués estat per les emissores de ràdio...! ).
I, neu apart... cóm segueix el meu cos el “day-after-day-after” cursa ?; doncs amb un sever dolor al soleu de les dues cames; ahir era més cosa dels bessons, però el dolor s’ha traslladat al soleu. Per contra, els piramidals van a millor, amb una lleugera molèstia tan sols; de braços, totalment recuperat; però tinc una sospitosa molèstia-punxada sobre del genoll dret en pujar-baixar per les escales.
Avui, en sortir del despatx, passaré pel Club a fer una mica de recuperació, perquè no vull perdre’m la Cursa d’Esparreguera del proper diumenge, segona etapa del meu particular “via crucis de març”.
.
(la foto de les motos és d'ahir a Badalona, al costat del despatx, a les 3 de la tarda, i a menys de 35 metres de la sorra de la platja... Les altres dos son de casa aquest matí).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario