miércoles, julio 28

EL MEU NOU "LLOC DE TREBALL”…

Finalment he quedat integrat en el equip 2 i això vol dir que m’ha tocat hissar la bandera de la Federació Russa com a guanyador dels 20 quilòmetres marxa. Abans, els companys del equip 1 han hissat les banderes de les tres primeres classificades de la prova de llançament de pes.
Hem pogut seguir, “en viu i en directe” la final dels 10.000 metres en que, durant el 96% de la cursa hem tingut opció de medalla, però per acabar enfonsant-se el nostre atleta i quedar... sisè o setè.
A nivell de la cerimònia de banderes, ha anat tot sobre rodes, un perfecte engranatge, cap errada. Demà doblem activitat, perquè seran 4 les hissades de banderes que haurem de fer i a partir d’allà, “in crescendo” fins el diumenge en que, crec recordar, en tenim 19 !. I tranquils que tots formem un bon equip, tant els que sortim al podi, com els que preparen a dins les banderes, com els que supervisen que estan correctament col·locades abans de sortir nosaltres, com els que controlen i anoten els resultats... tots fem pinya, un gran equip “banderil”. Per contra, avui en el primer lliurament de medalles, s’han confós en donar-li a cadascú la que li corresponia (no he pogut veure si es que al tercer classificat li han donat la de plata, o què és el que ha passat, però el cert és que després dels himnes i la baixada de banderes els atletes han tingut que intercanviar-se les medalles, però no sé si dos d’ells... o tots tres). A algú l’afaitaran aquesta nit...
He aconseguit “esgarrapar” (de les simpàtiques i molt amables voluntaries responsables de donar-nos els uniformes el primer dia) un parell de pantalons curts negres, per poder anar més fresquet per l’Estadi (per les cerimònies ja m’hauré de posar els “glomourosos” pantalons llargs grisos que ja coneixeu). Proper objectiu: m’haig de fer amb una motxilla.
“En acabar la feina”, i abans de marxar cap a casa, he pogut xerrar una estona amb la Belén (amb les portes de sortida de per mig, ella ja fora del Estadi i jo encara dins). Per cert, m’he fet una foto (que no ha sortit gaire bé) embolcallat amb la bandera noruega i els hi he enviat a la Belén i en Per (ell ja està a Noruega de vacances) adjunta a un correu, amb el meu desig de poder hissar-la algun cop durant els Campionats.
Demà.... més !.
.

5 comentarios:

  1. Esperem que si, per ara el Said Ndure de Noruega s'ha classificat per 100m.

    Si la hisses em sentiràs cantant l'himne a tota veu. Heia Norge!!!!

    ResponderEliminar
  2. SAID NDURE... ?
    NORUEC... ?
    "ROSET I BLANQUET"... (HE HE HE !)
    Més o menys com el nostre "espaÑol" en els 10.000 metres d'ahir (...el de la pájara al final de la cursa).

    ResponderEliminar
  3. Per cert, la tele ha donat la cerimònia de lliurament de medalles de pes, però tot seguit han acomiadat la transmissió, de manera que no t'hem pogut veure a la pantalla!

    ResponderEliminar
  4. Boicot... !, això és un boicot en tota regla !.
    Em sentiran ! (... o no)

    ResponderEliminar
  5. I tu Joan on eres? Jo he vist perfectament el Txabi

    ResponderEliminar