sábado, julio 17

JA EN SOM QUATRE !!!






En Tirano, l'Antonio, en Manuel i des d'ahir... en Txabi Banderas !!!. (tot i que no hi ha punt de comparació...).
Perquè ahir divendres a la reunió de voluntaris de “Protocol i Cerimònies” em van assignar a “Banderas”; això vol dir que seré un dels voluntaris encarregats d’hissar les banderes del podi un cop els atletes guanyadors de cada especialitat hagin rebut la seva medalla i es girin cap els pals de les banderes mentre sona l’himne del guanyador (per cert, molt, molt original la medalla d’aquests jocs; rés de ser tradicionalment rodona... donarà de què parlar, ja veureu).
Hi ha moltes cerimònies de lliurament de medalles (tantes com 49), així que calculo que a mi “em tocarà sortir a hissar banderes” entre 5 i 7 vegades com a poc al llarg de tot el Campionat (perquè sempre ho faran per les tardes... i jo tinc torn de tarda).
Finalment, amb l’equipatge només han donat sabatilles als voluntaris que estaran a peu de pista. A mi m’han donat dos pantalons llargs, tres samarretes, un impermeable, dos parells de mitjons, una gorra i una bandolera.
El Campionat s’apropa; ara, ja dissabte 17, només manquen 10 dies perquè arranqui la primera de les proves: els 20 quilòmetres marxa masculins (però les primeres medalles que donarem -i les primeres banderes que hissarem- seran les de llançament de martell femení, a tres quarts de deu del vespre del dia 27).
Per cert... ens han regalat a cada voluntari dues entrades dobles pels dies 27, 28 i 29 (i situades en molt bones localitats); jo, en tenir l’acreditació, puc entrar i sortir del Estadi com i quan vulgui, així que no les faré servir. Qui de vosaltres les vol ?. Depenent del que em digueu, acabaré fent un sorteig entre els qui me les demaneu.
Val la pena anar-hi !.

12 comentarios:

  1. Val, ja en sou dos... Dijous, el desenllaç.

    ResponderEliminar
  2. Ostres, ostres, podem demanar? podem demanar?
    Porfi, porfi, porfi please?

    A mi em sobren dues entrades pel dia 31, al costat de les meves. De fet en tinc 4, però tot i que no podré anar-hi a la tarda estic mirant a veure com coi m'ho convino ...

    ResponderEliminar
  3. Txabi estic jo sola, els noruecs trotadors troten per la seva terra... el 31 hi vaig jo. Però si en tens dues, puc anar amb un amic, per descomptat!

    ResponderEliminar
  4. Belen, aquest comentari darrer teu deu ser per en Joan, oi ?

    ResponderEliminar
  5. No, no és per a tu. Volia dir que si hi ha gent que vol entrades, em conformo amb una (perquè el Per i els nens són a Noruega) però si encara te'n sobren jo encantadíssima em quedo dues, perquè hi aniria amb un amic (la Mireia que corre amb mi o l'Andhi)

    Comentari apart deia que vaig el 31 cap a Noruega, més tard que la resta de la viking family.

    ResponderEliminar
  6. El que jo entenc és que tens dues dobles, o sigui, quatre entrades.

    A mi m'agradaria anar-hi amb l'Ariana, així que som dos. Si ningú més s'hi anima estaria bé seure al costat de la Belén!

    I si hi ha més peticions, podem fer alguna mena d'intercanvi amb les meves desaprofitades entrades de dissabte.

    ResponderEliminar
  7. El que tinc son 2 entrades per els tres dies...
    (27,28 i 29); ara me'n adono que vaig dir "dues entrades dobles"... volia dir "dues entrades".
    De moment, al "bombo" de demà hi haurà en Marco, en Joan i la Belén... i només en sortejaré una perquè -a que li toqui- pugui anar amb qui vulgui al seu costat (són seients correlatius) Què us sembla ?.
    (encara que demà, quan vagi al Estadi, sempre puc dir allò de "escolta, que a mi l'altra dia no em vareu donar les entrades... "a ver si cuela"; morro en tinc per això i per molt més...)

    ResponderEliminar
  8. Però si som tres podriem anar un dia cadascú no? Jo per exemple el 27, el Joan el 28 i el Marco el 29. És posible?

    ResponderEliminar
  9. Us haurieu d'anar passant entre vosaltres les dues entrades, ja que és una sola entrada pels tres dies i es van tallant "trocets" per dia...

    ResponderEliminar
  10. Són dies laborables i jo les aprofitaria unes hores a la tarda (compactant-me l'horari) Si em toquen a mi tres dies les cedeixo perquè els altres, si tenen vacances les aprofitaran més.

    Si accepteu passar-nos les entrades, jo em comprometo a portar-les en un cop de moto al Joan o al Marco, que viviu per la zona, no?

    ResponderEliminar
  11. Jo treballo en jornada intensiva, així que també les aprofitaria a la tarda. La 'Solució Belén' em sembla bé.

    Jo també em comprometo a acostar-les on calgui. Però em consta que el Marco està de vacances fins dissabte, així que no sé si veurà això.

    També repeteixo que em sobren dues entrades per dissabte, així que també estan a disposició per si algú les vol.

    ResponderEliminar