domingo, septiembre 19

C.E. : 7


Són les  7 del matí... i també només són  7 els dies que falten per córrer la Marató de Berlín. I avui com cada dia de cursa tampoc no he dormit gens, i ja he esmorzat (torrades, una mica d'embotit, un gran got de suc de préssec, cafè -doble- amb llet, mel i cereals).
He quedat poc abans de les 9 amb Olga i Trini (companyes voluntàries del B-10) a les Torres Venecianes; i una mica més tard amb Belén, Mireia, Marco i Alberto al costat de les Fonts; l'Alberto, seguint el seu rigorós "plá d'entrenament maratoniá berlinés", fará fins i tot 10 quilòmetres abans de començar la Cursa de la Mercé, perqué avui "li toca fer-ne 20" (i és que el seu repte és acabar la Marató de Berlín per sota de les 3:10:00; jo li he pronosticat 3:08:15; jo confio en poder arribar a meta una hora i quart despés d'ell... aquest "és el meu repte": passar per sota de la Porta de Brandenburgo en menys de 4:25:00

(per cert, si la cosa avui no canvia d'aquí a l'hora de la Cursa, tindrem un vent de collons aquest matí i temperatura de tardor -ara mateix, uns "refrescants" 17 graus- encara que fa sol...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario