.
Aquesta tarda me n'he anat al Club a estirar una mica les cames ( una mini-sèrie “in crescendo” de 4 quilòmetres a ritmes 10, 11, 12 i 13 ) i a fer uns estiraments. Ah!, per cert: ahir a Puig-l'Agulla vaig veure un cartell que deia que, per el GR 2 (el camí de la carena) des del Santuari i fins a Sant Julià de Vilatorta -i que és el que jo faig sempre- la distància és de 6 quilòmetres (i no de gaire bé cinc, com he cregut tot aquest temps); per tant, ahir, i tot l'estiu, el que vaig fer van ser 12 quilòmetres entre pujar i baixar (... i amb aquelles maleïdes Adidas).

Vull sentir els vostres aplaudiments de reconeixement:
L'Albert va acabar el seu Extrem Man” (una “Mitja Iron-Man”, parlant en plata) en un esplèndid temps de 5:10:07 ! (millor marca personal).
Eren 290 inscrits, i es van classificar finalment 236 i... l'Albert va acabar a la 60ª posició final (l'ultim va fer un esgarrifós temps de....7:25:57 !); l'Albert va fer el tram de natació (1.900 metres) en 34:50 acabant en el lloc 70; el tram en bici (90 quilòmetres) en 2:42:04 en el lloc 85; i va recuperar temps en la cursa a peu (una mitja marató, amb els seus 21,095 quilòmetres) en 1:50:07, acabant en el lloc 66.