miércoles, septiembre 28

AVUI TOCAVA “PANXING”…


En acabar de currar, avui, he decidit que descansaria, que no aniria pel club, ni sortiria a córrer pels voltants de casa. He pensat que després d'un dissabte, dilluns i dimarts, amb un recorregut total de 16 quilòmetres corrent i 10 pedalant ja n’hi havia prou per ara; demà ja serà un altra dia... fins i tot em pot tocar la “649” aquest vespre i la meva vida acabi donant un gir per complert i em dediqui, amb la Marta, a anar voltant pel món per poder córrer per llocs inimaginables -i inaccessibles- ara mateix (perquè... us imagineu poder córrer per Hawaii, fer un bon tros per la Muralla xinesa corrent, o un trecking per l’Himàlaia, la Patagònia, o córrer per camins forestals per Kenia o Etiòpia, o arribar-se fins els monumentals moais de la illa de Pasqua, o córrer per boscos al Canadà... poder gaudir corrent per tots aquests llocs, i molts més, sense que la cartera se’n ressenti ?).
PA NEGRE (que no “pan negro”) ha estat escollida avui -per pura coherència desprès de la inesperada -en la capital del reino- pluja de Goyas- com la pel·lícula que representarà al cinema espaÑol als “Oscar” d’aquest any. Quin mal de ventre els hi haurà entrat “del Ebro p’allá”: un tràngol difícil de digerir, eh ?. Només heu de veure “l’entusiasme” amb el que han rebut avui la noticia a Madrid quan ho han fet públic (no us perdeu el final d’aquest vídeo de quan ho han anunciat: patètic !).
Emocionat, ja m’imagino la nit de la cerimònia quan passin -com és costum- un trailer de la pel·lícula, i soni durant un minut -al menys- el català al Teatre Kodak de Los Ángeles; sonarà allà... i a tots els milions i milions de televisors de tot el món que ho veuran, ja sigui en directe o en diferit.
I ja ni us explico " l'èxtasi " si el nom de  “PA NEGRE”  sona tot seguit del sempre inquietant i esperat...
“and the winner is...”

No hay comentarios:

Publicar un comentario