martes, septiembre 13

JA N’HI HA PROU, COLLONS … !


Us sona això ?: BLAUGRANA  al vent, un crit valent...
En algun lloc diu: “NEGRE” al vent, o “FOSFORITO” al vent, o “MANGO” al vent ...?.
Val, sí, d’acord: per normativa federativa l’equip ha de tenir una segona samarreta... però només per casos de coincidència de colors amb l’equip rival; el Barça és
B  L  A  U  G  R  A  N  A  
i, NOMÉS ocasionalment, ha de ser la segona samarreta la que ens representi a El Sadar, a Mallorca, o contra el Getafe... i para de comptar; així que... què cony fotíem dissabte passat jugant de NEGRE enfront d’un equip que anava de blanc i blau ?.
Ja n’estic fins els collons d’aquest tema !.
A la gent sembla que li agrada la d’aquest any, la negre: bé, cap problema: que se la comprin (ara que, ja veureu lo “animada i colorista” que estarà part de la graderia aquest vespre, plena de samarretes negres...); l’equip ha de jugar SEMPRE de BLAUGRANA mentre així ho permeti “el señor colegiado” o el mateix Reglament. És la nostre imatge !.
-NIKE, recordeu: BLAUGRANA  !!!
-SANDRO, recorda:  BLAUGRANA  !!!. O és que els de Nike tenen algun membre a la NOSTRA Junta Directiva ? o és que hi ha algun acord amb els nois d’ Oregon que no coneixem ?. Espero no arribar mai a veure jugar el Barça amb la segona samarreta al nostre propi Estadi ! (...perquè ja n’hi hauria per llogar-hi cadires !).

Segon cop que poso aquesta imatge.
Si us hi fixeu bé, n'hi ha alguna de blaugrana...
Amb la tirada, merescudíssima, que te d’uns anys ençà el nostre Barça s’haguessin comprat milers i milers de samarretes BLAUGRANA (amb la “lògica marqueting” de la variació any rere any en el seu disseny, però  BLAUGRANA al cap i a la fi, per poder vendre’n cada any a gent nova). Serien samarretes que la gent guardaria i lluiria anys i anys (perquè no tots ens comprem la nova de cada any... quantes en corren encara per l'Estadi de les Kappa de l’època d’en Guardiola, Stoichkov, Baquero, Laudrup, Nadal, Romario i companyia !). Ara, en canvi, la graderia i els carrers semblen “un collage” multicolor, on hi arribes a veure fins i tot alguna samarreta blaugrana. Quina llàstima !.
¿ Recordeu les molt admirades i lloades per tothom “onades humanes de GENT  BLAUGRANA a Basilea’79 o a Wembley’92...?; doncs contrasteu-les ara amb l’aspecte “tutti colori” que oferien les graderies i els carrers de Paris 2006, Roma 2009 o Wembley 2011. No hi gaire bé color ! (... blaugrana, vull dir).

No vull ser, o semblar, un "talibán integriste blaugrana" però...
JA N’HI HA PROU DE  "PRENDRE'S PEL PITO DEL SERENO"  ELS NOSTRES COLORS, COLLONS !.

1 comentario:

  1. Aquest se m'havia passat, però em temo que és un tema de contracte. si no recordo malament, hi ha un número de partits fixat per contracte en el que cal portar la segona equipació (i un altre tant per la tercera), i a la Champions igual. És una merda, però els calerons són els que manen.

    ResponderEliminar