sábado, septiembre 3

DUES IMATGES…


D’una banda, la imatge del recorregut de la Mitja Marató de Sabadell d’aquest any. Seran tres (3) voltes a aquest circuit (en anys anteriors eren dues, amb un recorregut més llarg); jo crec que aquest recorregut és una mica menys exigent (o avorrit) que els anteriors; no ho sé, demà ho comprovarem. De moment, aquesta tarda ens aproparem amb la Marta a donar un volt per Sabadell i recolliré el dorsal (ja sé que és el 343 ) i el xip blanc (la cursa no la cronometren amb Champion-chip, així  que el meu personal, el groc, no val). I ja veurem si és compleixen o no les previsions de pluja (de moment, aquesta tarda “tenia que caer la del pulpo” i ja han desactivat el pla “Inundcat”).
Abans d’anar a Sabadell passarem per La Maquinista i el seu Apple Store per intentar un impossible: que m’arreglin (i si pot ser de franc, milllor) el meu iTouch. És realment vergonyós el tema: l’he fet servir, com a molt, uns 20 cops en poc més de dos anys... però la bateria no carrega, o millor dit, és descarrega “a la velocidad del rayo”, en menys d'un dia (sense fer-lo anar i tenint-lo desconnectat). I dic que és una missió impossible perquè sembla ser que el Sr. Steven Jobs i els seus no és fa càrrec de les bateries. Veurem.
L’altra imatge, del genoll i les seves interioritats. No sabria precisar-vos el què, però torno a tenir molèsties al genoll esquerra. No és un dolor continuo, no és una molèstia contínua... però  sí que m’emprenya a estones, intermitentment. No sé si és cosa de l' ós, si és d'algun dels tendons, o si son lligaments; el tinc localitzat a la part interna, entre el final del fèmur i el començament de la tíbia, al costat de la ròtula... però no sé el que és. Depèn de com vagi demà per Sabadell a la Mitja, la propera setmana demanaré hora al “traumata” per fer-me una radiografia, una ressonància... o el que calgui. És el genoll operat del menisc posterior l’any 2006, quan encara “no corria”, però no recordo que tingués aquest mateix tipus de molèstia; però, ara que recordo, aquí al blog ja vaig penjar-hi fa temps (no me la feu buscar) una fotografia, assegut jo a la banqueta del vestuari del Club, on senyalava amb el dit el lloc on -aleshores- tenia les molèsties al genoll... i eren al mateix lloc; així doncs, la cosa sembla que ve de lluny.   

Ah!... demà tornaré a córrer amb els “mitllons llargs micronosequè, després de no fer-ho des de la Marató de Donosti el novembre 2010. Veurem el què, perquè ja sabeu que no soc “santo de mi devoción”. I a veure si em plou o, al menys, “chirimirigeja” per refrescar una mica la cursa.
D’aquí a una hora, dos quarts de quatre, arranca el Triatló de Banyoles (modalitat olímpica, de distàncies 1,5 nedant al llac - 40 pedalejant -10 corrent) a la que s’hi han inscrit un grapat de companys Tribanda (l’Albert, l’Alberto, en Xavi, en David G., en Tomás, l’Albert Plans, i no sé si en Gerard i algun més). Sort per a tots ells !. A veure si els hi aguanta la pluja i els deixa fer (perquè, amb pluja, cap problema quan nedin al llac, o quan corrin, sí que és força perillosa pel que fa al tram de 40 quilòmetres en bici).

1 comentario:

  1. Sort demà, Xabi! Estem esperant nòticias del resultat!

    Per

    ResponderEliminar