lunes, diciembre 5

MALEÏDA ESQUENA…!


Porto tot el dia “jurando en hebreo”... Cada cop que m’aixeco de la cadira veig els estels. Em costa Déu i ajuda recuperar la verticalitat de l’esquena sense deixar de tenir dolor, un intens dolor. És curiós, assegut no em fa mal (ni al despatx, ni al cotxe, ni anant en moto); però en aixecar-me... collons, quin mal fins que no porto una estona en posició ja totalment vertical !.
I com que ni caminant ni corrent em fa mal, ja em veig com en Forres Gump, corrent i corrent tot el dia sense parar d’una punta a l’altra del nostre país; i em refereixo “al nostre país”, el limítrofa amb l’Aragó, Andorra, França i la Catalunya sud (també coneguda com a Comunitat Valenciana).
He arribat al club justet, per fer unes “pedalades” a la bici (10 quilòmetres, avui amb la música del iPod a tota metxa) i uns bons estiraments, d’esquena sobre tot (of course).
Ahir, diumenge; i demà, altra cop festa: això és de boixos !. Com deia avui en el seu twitter en Risto Mejide: “Se avecinan tiempos difíciles, dice Rajoy justo antes de un puente de 9 días”.

Avui ja han quedat formalitzades les inscripcions per a la Cursa dels Nassos i per la Cursa de Sant Antoni. I si no em falla la memòria, amb aquestes dues ja estic inscrit a totes les curses que penso fer d’aquí a la Marató de Barcelona del mes de març (Sansi, Nassos, Mitja M. de Sitges, San Antoni, Mitja M. de Barcelona i la Marató de Barcelona).

(C.Q.  1361  152-609-752)

No hay comentarios:

Publicar un comentario