miércoles, diciembre 7

¿ VOLEU SABER ….

…. el soroll, acollonant, estrepitós, de pel·lícula, que fan els teus 36 plats de la vaixella quan van a parar, de cop, tots a terra quan es trenca el suport que els manté alineats dins del armari de la cuina ?
... doncs haver estat avui a casa cap els voltants de les nou i ho haguéssiu sabut !. Quin ensurt, redéu, quin daltabaix, quin soroll ! ...i quina destroça. Dos minuts abans i ens agafa a la Marta i/o a mi preparant el sopar just al davant i ens cauen a sobre.
Bé, fora d’això (... que no és poc) bona sortida la d’avui per córrer una estoneta, sortida que no estava prevista tot i ser dimecres, perquè l’Albert estava sol al fitness. En principi, m’he pujat a la cinta per fer sèries; he escalfat 500 metres a 6:00 i he continuat amb 500 metres a 4:26, uns altres 500 metres a 5:16 i, altra cop, uns 500 a 4:26. Quan portava aquest dos quilòmetres he vist pel mirall a la Maria i en “X” (no recordo altra cop el seu nom) llestos per sortir, o dubtant en si fer-ho o no. M’he baixat de la cinta i els he dit:
- va, som-hi, sortim !. M’han dit, però, que ells anirien al seu ritme, que jo anés tirant. I els he proposat una cosa: fer menys recorregut de lo habitual. I hem fet des del Club, pujant pel carrer Major, fins a la rotonda de prop de casa (abans d’arribar al cole alemany), passant per sota el pont, carrer de l’Església, Laureá Miró fins la benzinera... i altra cop fins el club. Ho hem fet en 23:30 i són uns 4.600 quilòmetres mal comptats. La veritat és que Maria i jo hem forçat una mica el ritme per sobre del nostre ritme habitual... però com que era un recorregut més curt !. Bones sensacions amb aquests 6,6 quilòmetres d’avui, entre cinta i carrer.
Pel davant quatre dies de festa, que encetarem demà de bon matí anant a IKEA per fer una compra d’urgència d’una vaixella de diari, perquè sinó, demà haurem de menjar amb les mans !.

(C.Q.  1.368  153-609-759)

No hay comentarios:

Publicar un comentario