jueves, diciembre 22

"PARTE DE GUERRA" (2)


M'he llevat amb una novetat: "bursitis al maluc"; tooooma ya !.
Si ahir va aparèixer l’hematoma a la part externa de la cuixa, avui era una forta inflamació a la part frontolateral de la part alta del fèmur, que se m’ha despertat “abonyegada” (semblant a una “cartutxera” com la d'algunes dones) i amb una sensació, al tacte, semblant a com quan prems una bossa d’aigua calenta, en la que notes cóm el líquid es mou lenta i pesadament per dins. I com que teòricament avui començava les sessions de recuperació, he aprofitat per tornar a veure a la simpàtica traumatòloga de l'altre dia de la Mútua; diagnòstic immediat: bursitis.
A nivell de sessió de recuperació, el que he fet ha estat demanar-li al fisio que em digués quins eren els exercicis que tenia que fer, que ja me’ls faria jo pel meu compte al club, perquè -treballant com estic treballant, ja que no estic "de baixa"- és un autèntic “coñazo” el tenir que anar-me’n fins a la Mutua per fer-los; bàsicament, són els mateixos que ja vaig tenir que fer, fa uns 27 anys, quan l’altra “patacada”, també en moto. Plou sobre mullat.
Evidentment, i llegint després sobre “bursitis” a la xarxa (les possibles causes i, sobre tot, el cóm tractar-la) sembla clar que no va ser gaire bona idea el posar-me a córrer diumenge LA SANSI, només dos dies després de la “patacada”, ni el haver-ho tornat a fer dimarts. Així que, com ja bé deia ahir... a descansar fins ben bé després de Nadal (a veure si, amb la medicació i aplicant-m'hi gel, aconsegueixo que em baixi la inflamació i que el meu cos absorbeixi tot el líquid “estancat”... perquè sinó, m'hauran de punxar per treure-me'l, i no em fot gens de gràcia).

Perilla la Cursa dels Nassos !.

No hay comentarios:

Publicar un comentario