domingo, enero 22

ANY DEL CRANC ?


Algú de vosaltres sap si aquest 2012 és l’any del “cranc” segons el calendari xinés ?. Perquè sinó no puc entendre aquest “anar enrere” en els meus temps en curses de 10 quilòmetres (tret del “parón” per l’accident). Collons, si fins i tot he tornat “a lo puto cinc”!.
Avui, com estava previst, Cursa de Sant Antoni que és -tradicionalment- la primera de l’any i -tradicionalment també- la que és corre en la setmana més freda de l’any. Doncs bé, ni ha estat la primera (ja vaig córrer a Sitges la setmana passada), ni molt menys hem corregut amb fred: durant la cursa, sol, molt de sol i uns 12-15 graus (que no està gens malament per ser “la setmana més freda del any”. He tornat a encertar corrent amb la samarreta Tribanda de tirants.
De la colla, avui corríem en Per i la Belén, en Tomás i l’Anna V, en Xavi i l’Esther... i jo; avui no he tingut problemes amb el meu “súper-mega-Garmin-quehofatot” com tampoc no he tingut problemes per aparcar al costat mateix de la línea de sortida (i així poder “anar tapats” fins el mateix moment de la sortida i també poder tenir els estris “a ma” en acabar la cursa, cosa que s'agraeix amb la "suada" que portes a sobre).
No m’he trobat ni bé ni malament (però què llarg i pesat se’m fot el carrer Sepúlveda!) ... però a partir del quilòmetre 5 la punxada al soleu esquerre ja no m’ha abandonat en tota la cursa. A sobre, l’avituallament l’han ficat al ben mig de la corba i a un sol dels costats i -com que jo anava “per fora”- no he pogut agafar aigua, just abans de començar la pujada pel Paral·lel.
"Coche escoba"...
Total, que segons el meu “super-mega-Garmin-quehofatot”, he fet 10,135 quilòmetres (al Tomás el seu li ha marcat uns 10,400 i en Xavi uns 10,500 i pico... aquí no hi ha qui s’aclareixi) en un temps “de puto cinc” de 50:50 (4:59 de promig en els 10 quilòmetres).
Bona matinal corredora...  tot i que hauré de fer-me mirar “lo del soleu” perquè ja és en excés reiteratiu el tema.
(*) Els temps de la colla, avui:
Xavi: 39:14   Per: 42:17   Tomás: 46:02   Esther: 49:10   Txabi: 50:50   Belén: 55:41   Ana: 59:30

(C.Q.  58  7-20-38)

1 comentario:

  1. No, és l'any del drac. Un gran any, segons els xinesos, tot i que sembla que a tu aquestes besties mitològiques més aviat t'espanten...

    ResponderEliminar