martes, enero 17

PEDALEJANT

Ahir, en sortir de la feina al vespre, vaig agafar un “colocón d’aúpa”. Crec -és més, n’estic convençut- que va ser per efecte de l’aire calent del cotxe; el cas és que vaig arribar a casa ben tocat, amb un mal de cap com feia temps no recordava; per tant, i tenint també en compta les molèsties als sòleus, no vaig anar pel Club a fer la meva ja habitual “recuperació activa post cursa”.
Avui, passat ja el “colocón” i alleugerides les molèsties -que no desaparegudes- sí que he anat pel Club, però no a córrer (entre d’altres coses, perquè tenia les sabatilles, les meves Brooks, a casa) sinó a fer 10 quilòmetres en bici a bon ritme i amb una bona resistència de pedals durant 25 minuts. He rematat la sessió amb una bona tanda d’estiraments.
Demà no pensava anar-hi; però en sortir aquest vespre he vist que la cafeteria tancarà a mitja nit, per poder sopar veient el partit d’anada de la Copa del seu rei amb el Madrizz. Així que, en lloc d’escoltar-lo per ràdio a casa, possiblement el veuré per tele al Club.
(C.Q.  43  5-20-23)

No hay comentarios:

Publicar un comentario