lunes, enero 30

Estic fet un “torete” !


Sento repetir-me com l’any passat (o no, què collons, no ho sento gens ni mica):
- estic fet un “torete” ! (de gaire bé 55 “tacos”, però tot un “torete”).
Avui he anat a fer-me l’ecocardiograma i la prova d’esforç; i tot i que dimecres tinc hora amb la meva cardiòloga, el comentari dels dos metges d’avui ja ha estat:
- Molt bé, està tot molt bé… (l’un, després del ecocardiograma)
- Que què tal, dius ?; ja els agradaria a molts de 30 estar la meitat de bé que estàs tu amb els teus 55 ! (l’altra, després de la prova d’esforç).
Ara només cal esperar que la cardiòloga em comenti i corrobori aquests resultats positius.
I per celebrar-ho, tot i que avui al final he plegat tard, me n’he anat cap el club a fer uns bons 15 quilòmetres en bici (39:07) i una bona sessió d’estiraments. I mentre estirava -i veient en Per- he pres la ferma decisió de reincorporar, a la meva activitat dels dimarts, els exercicis de reforçament de cames a 5 de les màquines perquè -com diu l’Albert- “no tot és córrer”; i recordo perfectament que, pre-Berlín, vaig fer-ne molt sovint... i les meves cames ho van notar, ho van agrair.
Una noticia, ni bona ni dolenta: han canviat el recorregut de la Mitja Marató de Barcelona; ja no paujarem per Via Laietana ni baixarem per Les Rambles; per compensar-ho, farem una mica més de Gran Via (...de la moooolt ensopida Gran Via)  i més estona pel trist i gris Poble Nou. Per una banda, deixem de passar per llocs emblemàtics de la ciutat en ares de la seguretat, perquè ja en som més de 10.000 i Les Rambles son molt estretes -i tan a començament de cursa- com per poder-hi córrer sense perill de trompades i caigudes entre corredors; però per contra serà una mica més planera... encara que també més ensopida. No sé, ja veurem.
27 dies de compta enrere per la Mitja Marató, a partir d’avui.
(C.Q.  93  10-50-43)
.... això vol dir, pels que ja ho hagueu oblidat,
"Compta Quilòmetres":  93 quilòmetres fets en 10 dies d'activitat: 50 quilòmetres fets en bici i 43 corrent des de l'1 de gener (havent estat "parat" els primers 15 dies). 
L'any 2011 van ser 1.407  159-631-776 (havent estat "parat" els darrers 15 dies de desembre per la caiguda).

1 comentario: