miércoles, junio 12

¡ Al loro, que no estamos tan mal…!


Avui, jornada de treball a Girona i per tant he anat tot el dia amunt i avall amb cotxe i, per tant (bis) mal d’esquena assegurat (per cert, a Girona, a les tres de la tarda, 33 graus !).
Era dimecres i, per tant (tris) “tocava sortir amb la colla Tribanda”. Però:
-amb la mala experiència del genoll de diumenge, no volia arriscar-me a haver de plegar de córrer quan estes, per exemple, a l’alçada de la Nestlé i haver de tornar caminant i ranquejant fins el club...
-... i fotia calor, moooolta calor, a quarts de vuit.
Així doncs, he decidit “provar-me” a la cinta, a la que, per cert, ja feia un munt de dies que no hi pujava. I ho he fet amb la meva habitual “falta absoluta de criteri”:
He començat amb la idea de fer només 5 quilòmetres, a trote cochinero, per veure cóm em responia el genoll, a ritme 6:00, incrementant-lo progressivament a 5:42 i 5:27 a mida que avançava quilòmetres; he anat tirant i m’he dit:
-va, fes-ne set i plega...
Però -i ja a ritme 5:12 des del quilòmetre 5- he anat canviant de criteri, com gaire bé sempre:
-va, fes-ne set, descansa per beure i fes-ne tres més...
Però tampoc; ho he canviat per un:
-va, arriba fins a vuit, descansa per beure i fes-ne 2 més...
... però tampoc ha estat així: en arribar al quilòmetre 9 he passat a ritme 5:00 (xulo que és un) i he acabat completant (en 54:45 minuts, i cremant 860 calories... suadas, més bé) una particular e imprevista “Txabi’s Nigth run” indoor de 10 quilòmetres que, ni en conya, tenia pensat fer avui (si hagués sortit amb la colla -avui eren l'Albert, en Xavi, l'Enric i la Belén- hagués fet els habituals 7,5 fins a la Font del Cervantes i tornar.. però m’hagués fos de calor).
El genoll esquerra, “el tocat” ? bé... no he sentit molèsties (per contra, se m’ha carregat una mica el dret).
(C.Q.  483  48-127-356)

No hay comentarios:

Publicar un comentario