martes, junio 25

I de postres…


… avui  15 quilòmetres de bici al club . I la cosa és que -després de divendres, dissabte, dilluns i avui fent quilòmetres d'una manera o altra- em trobo perfecte, sense síntomes de cansament, ni “agulletes” ni rampes... tret de la butllofa al taló del peu dret (per cert, quina meravella això del Compeed). Confio en que d’aquí a diumenge tindré enllestit el tema "butllofa".
Aquesta serà una setmana “rara”; primer per ser "més curta"; després perquè demà dimecres no podré sortir a córrer amb la colla perquè tinc una important reunió a última hora de la tarda; així que no podré “estirar una mica les cames” sinó fins dijous, com a prèvia de la Cursa de La Vila Olímpica on -per un cop i sense que serveixi de precedent- alguns dels Tribanda triatleros correran un 10.000; “desentona” en el grup en Tomás, perquè hi anem l’Albert Plans, l’Albert Barrachina, l’Alberto Moreno, i jo, en Txabi Albert; també vindrà amb nosaltres la Núria, peró ella no hi entra en aquest joc de noms que m'he muntat... És conya.
 
I aquesta altra foto... què coi és ?.
Doncs més d’una trentena de “samarretes de curses que he empaquetat al buit (perquè ocupin menys espai) i que estan a punt de volar cap a Senegal; les portarà una amiga de Marta -que vola amb freqüència al país africà- juntament amb més d’una dotzena d’aquelles motxilletes de nylon que també ens donen sovint a les curses. Serà aquest un primer lliurament  de samarretes, de les gaire bé 90 que he anat acumulant des de 2008, cursa rere cursa. M’he quedat de record per a mi aquelles “més especials” (totes les de “Bombers” -2008 a 2013- les de “Jean Bouin” i “La Mercè”, entre d’altres).
A veure quin afortunat nano senegalès s’endurà la única samarreta que porta l’escut del Barça...
(C.Q.  541  53-152-389)
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario