lunes, octubre 21

Avui tenia dues opcions…


Xavier's...
… després de la Mitja Marató d’ahir:
-quedar-me a casa “llepant-me les ferides” (avui tinc els quàdriceps ben trinxats),
-...o fer una sessió de “recuperació activa”.
i m’he decidit per lo últim.
He sortit de casa amb la idea d’anar-me’n muntanya amunt cap a la Plaça Mireia i fer un tros de la Carretera de les Aigües (caminant), però sobre la marxa he canviat d’idea i he decidit “matar dos ocells d’un sol tret”:
Susanna
Me n’he anat fins a casa els pares, a fer-los una visita expréss. Total, poc més d’una hora i quart, caminant a un ritme promig de 10:10 fent 7,5 quilòmetres, els darrers 3,5 d’ells de fort desnivell positiu i constant (ni un sol “repechoncito”) des de la benzinera de Collblanc i fins arribar a casa a Esplugues.

M'encanten, particularment, aquestes dues fotos fetes ahir, després de la Mitja Marató d'ahir: la de dos grans corredors, dos enoooormes runners,  dues grans persones, dos amics... que corren -confío en que només momentàniament- curses diferents ara per ara...
 
Confirmada, definitivament, la meva inscripció per a la “Behobia-Sant Sebastiá 2013”; li he pagat, via Pay-Pal al fotógraf Mauro A. Fuentes els 38€ de la inscripció i ell m’ha fet el canvi de titularitat del dorsal (que serà “blau”), i que posteriorment m’ha re confirmat la organització via e-mail. Només haig d’intentar ara canviar la talla de la samarreta. (ell es va demanar una "M" i jo nescessito una "L"). 
 
Això ja no hi ha qui ho pari !.

(C.Q.  825  82-175-650)

No hay comentarios:

Publicar un comentario