domingo, octubre 27

Sortideta prèvia a L’Amistat


Avui, a les 8, que eren realment les 9 (p… canvi d’hora!) m’he llevat per fer una tiradeta curta (6 quilòmetres, però amb desnivell), prèvia a la Cursa de l’Amistat que, com que  sempre es corre l’1 de novembre (caigui el dia de la setmana en que caigui) aquest cop la correrem en divendres (per tant, "em tocarà" tornar a sortir a fer uns quilometrets aquest dimarts).
Tot i que som ja a 27 d’octubre i que he sortit d’horeta... collons quina calda !. Tenia intenció prèvia “de fer unes Aigües” però visto lo visto amb el "Lorenzo" brillant i escalfant des d'allà el cap de munt, he decidit quedar-me per aquí baix. Sense aturar-me, me n’he anat des de casa i fins a la Creu de Pedralbes; he baixat fins a la Diagonal i he tirat Diagonal amunt fins el Parc de Cervantes. He fet una paradeta per “recuperar el resuello” (anava ja ben xop) i he creuat el Cervantes cara amunt i altra cop fins a casa.

Com d’aquí a divendres això no canvií (pel que fa a temperatura) les passaré ben putes pujant fins el Tibidabo !.
 
I de veritat que no exagero: aquesta foto és d’avui mateix, a quarts de dues, a la platja de La Barceloneta: estàvem a uns 30 graus, amb la platja plena a vessar de gent, i amb força gent banyant-se... un 27 d’octubre. Érem allà per fotre’ns una paelleta prop del mar.
 
I del partit d’ahir, què ?
Primer de tot, el mosaic, quina passada !.
Segon, el cant del himne “a capela”, què ja és tot un clàssic quan ve el Real Madrid al Camp Nou...
i tercer el resultat: 2-1 i els merengones ja a 6 punts a aquestes alçades de la temporada (... que podrien haver estat 8 de no haver fet nosaltres “el passerell” la setmana passada contra Osasuna).
Que lo d’en CR7 va ser penalty ? potser sí; però recordo perfectament una jugada, encara molt més clara, fa un parell de jornades sobre Neymar i llavors allò es va titllar de “piscinazo”; doncs el d’ahir també es deuria considerar “piscinazo” (...o és que es canvia de criteri segons el color de la samarreta?).
I la ja clàssica trepitjada “Pepera” a Cesc  dins l’àrea...?  
i el perdonar la segona groga a Sergio Ramos només començar de la segona part...?.
Del partit, però, em quedo amb la “sotana” d’Alves a CR7 (i si a sobre la jugada acaba en gol, ja ni us ho explico !).
I, per descomptat, amb el golás d’Alexis, una vaselina magistral!.
(C.Q.  831  83-175-656)

No hay comentarios:

Publicar un comentario