lunes, febrero 2

CANVI DE DATES … I DE RITME.

Canvi de dates:
Avui m’ha dit l’Albert que la Cursa d’Esparraguera (10 quilòmetres i després, el millor, anar a dinar tots els “Can Mèlich Runner’s” junts a “La Vinya Nova”), s’ha avançat: serà el 8 de març en lloc del 22. I m’han fet la guitza, perquè una setmana després, el 15, n’hi ha un altra de 10 quilòmetres també que volia fer, a Vilanova i la Geltrú, i que es mixta: mig asfalt, mig “campo a través”... Veurem, ja que amb el canvi de dates, serien dues curses seguides en dues setmanes... “y no creo yo que el cuerpo aguante tanto trote tan seguido”...

Canvi de ritme:
Ja sabeu com tenia l’esquena aquest cap de setmana; però les drogues produeixen miracles insospitats: el dos “chutes”, els de Myolastan sobre tot, i avui l’esquena com nova. Tot i així no he volgut forçar, però tampoc deixar de fer “les meves sèries”; però el que no he aconseguit -com sempre- es repetir una mateixa sèrie: el que he fet avui, alternant-ho en sèries de 500 i 1.000 metres, ha estat velocitat 10 (per escalfar) seguit de velocitat 14, 12, 14 i 12. Total: 3,5 quilòmetres a bon ritme (13’20”), i 200 calories a prendre vent, ja que no volia ressentir-me de l’esquena (no ho ha fet); he acabat amb els estiraments pertinents una bona estona.

Per cert, “el Bambi” es reunia aquesta tarda “amb la Banca”... serà il·lús !!!. Ja els hi pot dir missa en aquests, ja, que fotran el que els roti. I si no, al temps... Per cert, parlant de temps, la punyetera pluja que s’anuncia per aquesta setmana m’obligarà a agafar el cotxe, amb la gràcia que això em fa.

“... tu nombre me lleva atado en un pliegue de tu talle y en el bies de tu enagua. Porque te quiero a ti, porque te quiero, aunque estés lejos yo te siento a flor de piel; porque te quiero a ti, porque te quiero, se hace más corto el camino aquel” (JMS-Tu nombre me sabe a hierba, 1969).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario