domingo, febrero 15

SETMANA PRE-CURSA …

Després de la sortida de divendres per la tarda-nit fins a La Creu, ahir dissabte tocava descans i recuperació. Aquest matí he anat a fer exercicis d’esforç (de cames), unes bones sèries d’abdominals i 6 quilòmetres amb bici (15 minutets). I els estiraments finals, que no faltin !!!.

Comença demà la setmana pre-cursa (“la de Sant Boi” de diumenge 22). I, si vull fer bona marca -o sí més no amb cara i ulls- m’hauré de plantejar el fer les coses ben pautades seriosament d’aquí al diumenge; però, per començar, demà dilluns activitat “zero”, perquè sortiré tard i tenim sortida familiar al Teatre. Així que el que, inicialment, penso fer durant la setmana serà:

Dimarts: 6 quilòmetres de carrera continua, a uns 12,5 ó 13 de velocitat de cinta.
Dimecres: sèries curtes de 250 i 500 metres, a 12 i 14, també uns 6 quilòmetres
Dijous: exercicis de força de cames i braços.
Divendres: 6 ó 8 quilòmetres de carrera continua, a 12, per no forçar massa.
Dissabte, una sauneta llaaaaarga i jacuzzi

... Diumenge, cursa !!!.

D’aquí a una estona (... a la una de la matinada !!!) a l’Andrea l’han convidat a una festa privada amb tots els jugadors del Barça, els del primer i els del segon equip de futbol. A veure què ens explica demà.

“...si és lleuger com un colom i a la proa pintat de vermell hi ha el teu nom, es llavors quan un llaüt és el meu llaüt; si les ones són joglars i el sol mitja magrana creixent a la mar, és llavors quan jo vull ser mariner”. (JMS-Bon dia, 1970).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario