domingo, junio 21

A PUNT PER COMENÇAR UNA ALTRA SETMANA “TRENCADA”…

.
Diumenge al vespre; Brasil “baldejant” a Itàlia a la “Copa Confederaciones” (arrancada la segona part, 3-0); això vol dir que tot apunta a que “La Roja” (bé, precisem: sis nois de La Masia i uns quants més) jugarà la semifinal amb... Estats Units !!! (que ara mateix, insospitadament, guanya a Egipte per 3-0).
Avui la Martona ja s’ha instal·lat al càmping de Malgrat on es passarà “currant” fins a final d’agost (ella i en Roger). Pel que es veu, la casa que els han deixat per viure tot aquest temps està feta una porcada, així que... a netejar toquen !!!.
Demà, a Lloret en moto per feina... perquè no ? Fa bon temps, anirem xino-xano...
Dimarts al vespre, berbena a casa del Nacho i la Carolina (amb no sabem qui més encara...).
Dimecres per la tarda, a recollir els pares a Caldes de Montbui, a on els hem deixat aquesta tarda instal·lats al Balneari (regal d’aniversari per a tots dos).
Ja tenim gaire be mitja setmana enllestida. Som -hi !!!

“… a salvo en tu jardín de la pereza, sólo para el peine usas la cabeza. Desvirtuando el vicio, desleal competidora, pirata del oficio. Y comprometida con no comprometerse. Encerrada en tu piel impermeable, deja el tiempo correr como el que oye llover y si ladran, que ladren. Deja ya de bailar, que se acerca el tiempo de las soledades y de los silencios. Por más que te remoces, perderás el zapato antes de que den las doce. Distante cenicienta de porcelana, el naufragio puede sorprenderte en tu amable burdel, encerrada en tu piel y sin nada que ponerte...” (JMS-Cenicienta de porcelana, 1978).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario