jueves, junio 11

QUINA SETMANETA… !!!

.
És potser la setmana en la que més fluix he estat -cada dia- i ha estat la setmana en que no he faltat cap dia amb la meva cita amb l’exercici físic, a saber:
· Dilluns, circuit “espluguenc”, corrent pels voltants de casa,
· Dimarts, soft-raquet a tope,
· Dimecres, 10 quilòmetres amb bici,
· I avui Dijous, una sèrie “forteta” (per a mi) a la cinta: he arrancat directament amb una tirada de 3 quilòmetres a velocitat 13 (4’36’’), fent una recuperació de 0,5 a velocitat 11, i acabant amb uns altres 0,5 a velocitat 14 (4’16’’); suar, el que se’n diu suar, he suat ben suat, si...

Demà la ratxa es trencarà (tot i que m'emportarè els estris per córrer per la muntanya osonenca), perquè havent dinat marxarem la Marta i jo, “mano a mano”, cap a Sant Julià a passar el cap de setmana, tractant d’esquivar “la marabunta” dels milers motos que aniran al Circuit de Catalunya aquest cap de setmana (una d’elles, la del 99 d’en Lorenzo, engalanada amb els colors del Barça).

En arribar a casa.... misteri: no trobo la bossa d’esport. Juraria que aquest migdia he trobat a sobre el llit uns pantalons, una samarreta i un parell de mitjons nets, que -com sempre- he desat a la bossa negra que faig servir. Doncs be, en arribar aquesta nit del gimnàs a casa, la bossa no apareix per enlloc (i casa meva no és Buckingham Palace precisament com per no trobar-ho...). Repeteixo, tot un misteri. I es que la bossa només l’agafo els dissabtes o diumenges quan vaig al Club, ja que durant la setmana està sempre en el mateix lloc de casa i la vaig omplint dia a dia amb la roba neta que vaig fent servir i es que es va rentant durant la setmana; i el cap de setmana el que faig és “reposar els stocks” de roba neta a la taquilla. Doncs bé, la bossa no apareix per enlloc (?).
.
D’aquest portuguès, millor no dir ni mú: i és que em sembla totalment immoral llençar 96 milions d’euros d’aquesta manera... quinze mil nou-cents setanta tres milions de pta. de les d’abans !!! (con la que está cayendo... !!!). I si li sumen els d’en Kaká ... vint-i-cinc mil nou-cents cinquanta sis milions de pta. Repeteixo, em sembla IM MO RAL !!!.
.


.

No hay comentarios:

Publicar un comentario