domingo, junio 28

TRIATLÓ A CALAFELL

Ahir tocava “jornada de descanso”, així que per la tarda vaig apropar-me fins al Club a fer una bona sessió de sauna, amb immersió a la pila d’aigua freda una bona estona en sortir. I avui, amb els bessons encara queixant-se’m, i com que des de les cinc i mitja de la matinada estava despert al llit donant voltes (m’ho haig de fer mirar això de despertar-me deu mil vegades cada nit...) he intentat, cap a les set i mitja convèncer a la Marta de que m’acompanyés, “mano a mano” amb moto ella i jo, a Calafell a veure la Triatló, amb participació de 5 Tri-bandas: en Mariano i en Xavi en la primera sortida i l’Albert, en Pau i en Marc a la segona; per cert, en “Murphy” també és present a les triatló: era la primera cursa d’en Pau com a federat, així sortia en la primera de les curses.... i avui la cursa de federats ha estat la segona... toma ya !. Aixeca’t a les sis i mitja del matí (com a poc) per llençar-te a l’aigua a les 10,45.

Ho han fet bé, molt bé tots: en Mariano (1h 10'44'') era “el tapado” de la cursa i ha fet un tiempazo; en Xavi (1h 12'19) ha millorat molt el seu temps i, dels “federados”, cap queixa: semblava que en Pau (1h 12'25'') portava una bona “pájara” a la bici i en Marc (1h 12'17'') que la portava a la cursa a peu; però en Pau s’ha recuperat miraculosament (haurà fet 3 voltes en lloc de quatre...?) i ha arribat tot empaitant en Marc, que semblava que anava fos. I l'Albert, "a lo suyo", millorant-se el temps (1h 08'45'').

La tornada a Barcelona la he fet per la general i... sense jaqueta, el que ha permès al sol deixar-me la seva empremta als braços, al dret sobre tot: “moreno paleta” total, total... (bé, moreno, no, més tirant a “guiri-vermellós-lloretenc”...).

Com aquell que no vol, d’aquí a no res, un parell de dies, ens haurem cruspit ja el primer semestre d’aquest “anus horribilus”... Sis mesos que m’han passat volant.
.

1 comentario:

  1. Gràcies per venir i pels ànims Txabi! DE nou, ets un Catacraaaaaaaaaaaack!!!

    Abraçades!!

    Pau.

    ResponderEliminar