sábado, agosto 29

CONTINUEN LES SÈRIES...

.
Avui no hi havia gaire bé ningú a Can Mèlich per la tarda (sembla que tenim un seriós problema de baixa ocupació del Club en general, i del gimnàs en particular, els caps de setmana...).

Em sembla que és el primer cop que faig la mateixa sèrie dos cops seguits. I la sèrie d'avui se'm ha fet més “cuesta arriba” que l'altra dia... però no he afluixat i l'he acabat; i haig de aconseguir fer-la dia si/dia no d'aquí a la cursa del dia 13, per agafar un bon fons. Es més, si veig que vaig bé, en lloc de 12 i 14, la sèrie la passaré a 12,5 i 14. Actualment, faig aquests 5 quilòmetres en 24 minuts clavats (*), “cremant” 430 calories, que després del estiu no va gens malament. Això -el cremar calories- i el que hagi decidit ja fa uns 15 dies el “abandonar la cervesa” com a beguda habitual quotidiana i substituir-la per aigua freda, ha de contribuir a fer desaparèixer el petit “flotador” que amenaça en sortir-me d'un més ençà (perquè, entre el dinar i el sopar podien caure, fàcilment, un parell de litres de cervesa -amb o sense gasosa- i això sense comptar les canyetes de mig matí o mitja tarda... ).
(*) per això continuo "al·lucinant" amb els meus 47'58'' de la passada Jean Bouin, ja que el ritme d'aquesta sèrie que ara faig és per fer els 10 quilòmetres en 48'... i ara només en faig 5 i acabo bastant tocat.

És curiós: porto tota la tarda pensant en que som diumenge en lloc de ser dissabte... Deu ser pel partit d'ahir, perquè té collons jugar un partit en divendres ! (i en aquell “patatal”...).
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario